"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. május 19., hétfő

Programom

Az én napjaim mostanában a következő képpen telnek:
8 és 9 között kelek,azonnal a tejecskémet követelem,ez általaban 200ml,aminek majdnem a fele tehéntej(Anya át akar szoktatni lassan-még nem jöttem rá miért),ezután még lustizom a tv előtt,majd játszhatok magamban mert Anya mindig főz,mos,takarit,ahelyett hogy velem lenne.Na jó,néha én is beleszólok a fazékba a konyhában.
11 után elálmosodom és pihizek 1,esetleg másfél órát,mire felkelek már vár az uzsonna:babapiskóta gyümölccsel,esetleg Danoninoval együtt.Játék,játék...tv-nézés.
Délután 4-re vár az ebéd:zöldségféle hússal vagy valami hasonló,ezt nem mindig szeretem.De ha spenót,borsó vagy tökfőzelék,az jöhet!
Ezután másfél órás durmolás és végre jöhet a nagy séta egészen estig.Időközben esetleg egy uzsi,nemrég minden nap ettem rizspépet,de mostanában ritkábban.
Este 8-9 fele fürdés,tejadag és az egész család nézi a tv-t,én meg aludhatok a kiságyamban ha tetszik ha nem.De muszály.A happy end-ről mindig lemaradok.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó kis napirended van! És Te milyen sokat alszol még napközben, ügyes vagy!
Hanem ezt a felestej dolgot Én sem nagyon értem! Tápi helyett kapod?

Boti írta...

Úgy látszik, kis bagoly vagy :)
Nálunk is el-elcsúszik a lefekvés ideje mostanában. Tényleg, miért kéne tehéntejcit innod?
Boti

Renáta baba írta...

Tehéntejre szoktat anyukám fokozatosan,hogy ne legyek allergiás és mire elérem az 1 évet,csak azt igyam tápszer helyett.
Ha nagyon fáradt vagyok akkor sikerül elaludnom fél 10-re.
Sziasztok!

Ewus írta...

Nagyon jó a napirended! Az ágyad ellen meg tiltakozz hangosan! Nehogymár pont Te maradj le a nap végéről:)
Puszikák....