"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2009. május 1., péntek

Látogatóba mentünk

Csütörtökön elmentünk Boglárkához és Mátéhoz. Nagyon szeretek gyerekekhez,babákhoz játszani menni,most is nagyon örültem! Egyből belevetettük magunkat a játékba.
Hamarosan csatlakozott a szomszéd kislány is,de nem maradt sokáig.

Közben ruhapróba is volt:
Mikor meguntuk a játékot,buborékot fújtunk,ennek az eredménye inkább az volt,hogy az egész ház szappanosvizes lett! Melinda néni biztos nem örült neki...
Az volt a legélvezetesebb,hogy mindenkinek volt saját buborékfújója:

Sajnos a nagy béke után volt egy kis veszekedés is köztünk,mindenki féltette a sajátját,de már fáradtak voltunk,ezért szedelőzködtünk és hazamentünk.
(fotók:Melinda)

4 megjegyzés:

Miner.hu írta...

Szia!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a baba.miner.hu oldalt, ahol a kisgyermekes- ill. várandós szülők blogjait jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - babás témában is.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu

Csengebaba írta...

Édesek vagytok! Boldog anyáknapját Eszter!

masika írta...

Olyan édesek vagytok! Egy kis veszekedés pedig belefér!

Agi írta...

Azért látom voltak jó pillanatok is, tuti jól éreztétek magatokat!
Puszi