"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. november 24., hétfő

Szombaton lehullt a hó!

Nagyon sokat nem láttam belőle,de a végeredményt még inkább,ami sajnos nem tartott sokáig,az udvaron valami nagyon fehérlett és rá is csodálkoztam,Anya meg Apa pedig abban reménykedik,hogy télen elvihetnek szánkózni!Biztos vagyok benne,hogy jó móka!
Aznap 8-kor keltem,megittam a tejcsimet,de reggelizni nem voltam hajlandó,nagyon nyűgös voltam.Anya bement a fürdőszobába készülődni az imaházba,mire kijött,Apa meg én durmoltunk a franciaágyon! Fél 11 volt.Indulás le volt fújva.
3 órát aludtam,vidáman ébredtem,nagyot ebédeltem de sajnos délután 5 után újból jött a tortúra!A Nurofent Anya örömére állandóan kiköpöm,már nem tudja,mit csináljon velem.

Amikor fáj valami,így bújok oda Apához:

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy a Nurofent 3 napig lehet adni, napi 3 alkalommal. Csak azt nem tudom, hogy mi van utána? De inkább legyetek óvatosak az adagolásával.
Botianyu

Renáta baba írta...

Köszi Marcsi,én tartok is tőle,hogy sokáig adjam.

Sziszi írta...

Sziasztok! Nekünk a gyerekorvos felváltva ajánlotta a Nurofent, a lázkúppal. Alíz is nehezen veszi be a kanalas gyógyszereket...A lázcsillapítást a mai napig pedig kúppal oldjuk meg. Nagyon jó a Germicid-c, nekünk bevált, de ahhoz Alíz már "nagy". Most pedig a Naturland kúpját használjuk: Suppositorium antipyreticum pro parvulo. Jó hosszú neve van de igen hatásos, pillanatok alatt leviszi a lázat. Jobbulást nektek és szép napokat, puszi: Alízék

Pont.én írta...

Hááát, lázas betegségben adható 5-6 napig, ebből 3 napig 4szer, utána már csak 3szor. Viszont fogzási időszakba nem igazán ajánlott naponta... Nekünk a Vibrucol kúp nagyon bevált. Igaz, nálunk nem lehet kapni, de én mindig hozatok Magyarországról.

Renáta baba írta...

Köszi csajok...eddig nem volt lázas,csak fájdalma volt és max. 1-szer adtam egy nap,így gondoltam nem viszem túlzásba!

SKata írta...

Szegény Kicsi Drágám:(!Véletlenül nem a két alsó szemfogad készülődik?Nórikát ezek viselték meg a leginkább.
Valaki írja már meg legyen szíves,mi a baj a Nurofennel,ha hosszabb távon adják?

Renáta baba írta...

Kata,csak azt tudom mondani,amit az orvos,hogy hosszú távon nem egészséges a kisgyermek májának.Végül is egy gyógyszer sem tesz túl jót még egy felnőttnek sem,csak mi nem foglalkozunk ezzel.

Névtelen írta...

mAGAS LÁZRA ÉN IS EZT A SUPPOSITORIUM....NEVŰ KÚPOT TUDOM AJÁNLANI, SAJNOS NEKÜNK TÖBBSZÖR VOLT MÁR RÉSZÜNK BENNE

SKata írta...

Eszter,köszi,érthető magyarázat:)!