"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. szeptember 24., szerda

Mindenféle

Azon kívül,hogy nagyon fáj az ínyem,jön a fogam és mindent harapok,jól telnek a napjaim.Az éjszakák kissé fárasztóak Anyáéknak,mert sokszor felkiabálok álmomban,de igyekszem nem felébreszteni őket!Ezt elkerülendő tegnap este maguk közé fektettek,hogy biztosan jól aludjak,ez bejött,azt leszámitva,hogy kivételesen reggel 6-kor kértem a tejcsimet,de aztán aludtam tovább!
Sok kisbarátom igy tesz,gondoltam egyszer nekem is jár!!!

Minden napra jut egy kis kaland erre-arra.

Kaptunk egy képeslapot Németországból Mártától,aminek nagyon örültünk!!!

Hétfőn Anya mindenképpen látni akarta a Kőrös áruházbeli Trei-G supermarketet,így megkerestük.Leesett az álluk,hogy a földszint alatt van!!Egy mozgólépcső vitt le oda,engem Apa a nyakában vitt le addig.Kaptam egy kiskocsit,amibe beleültem,volt kormánya,meg dudája,Apáék hátulról toltak,nekem eddig ez tetszett a legjobban!!
Anyáék is meg voltak elégedve a hellyel,és ráadásként én is kaptam egy Teddy üdítőt szívószállal,amit hazaérkezésünk után le is húztam.Szívószállal való ivás kipipálva!
Hazafelé jöttünk a főutcán egy kicsit kézenfogva,de Anya nem értette én miért akarok mindig az ellenkező irányba menni...

Tegnap Mamáztam,annak ellenére,hogy délben csak 20 percet aludtam,nagyon jó kedvem volt,Apáék eltűntek,majd sok csomaggal tértek vissza valami Pic-ből(bevásárlóközpont).

Ma délután képeslapnézőben voltunk a Főutcán,én végre tolhattam a kocsit,miután felordítottam a fél utcát,mert csak kocsitolásra vagyok hajlandó,majd a postán
kötöttünk ki,ahol megint úrihölgyként rendesen kellett viselkedni,de kinek van kedve annyit várakozni,így egy kicsit én is belekiabáltam a csendbe!

Holnap vár az újabb kaland!!

Útra készen,mint a nagyok:

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Nagylány! Ez a kocsitologatás nálunk is nagy kedvenc, a postán kiabálás pedig méginkább....nagyon egy húron pendülnek ezek a mai fiatalok :-)

Névtelen írta...

Milyen szuper szerkod van! Csini vagy nagyon!

Névtelen írta...

Kitartást a fogzáshoz!!

Pont.én írta...

Tényleg, mint a nagyok! Kitartást a fogasopdáshoz... mi is szenvedünk!

ilgya írta...

Nekem is pont az ugrott be elsőre,mivel nagyon vizuális vagyok,hogy milyen nagylányos vagy már!!!
Fogtündéreket meg küldünk jó sokat!!!!