"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. július 7., hétfő

Elfoglaltságaim

Nekem mindig rengeteg elfoglaltságom van!Játszok,megyek,kúszok,felfedezek,ezek mind nagyon fontos dolgok,amit egy felnőtt meg kell értsen.Én nem érek rá aludni,meg enni...
Szombaton voltunk délelőtt és délután imaházban.Annyian voltak és mindenki azt akarta,hogy tapsi-tapsi.Már nagyon fáradt voltam de megadtam ezt az örömöt mindenkinek.Miért fontos ez a felnőtteknek?
Utána Andreáék átjöttek hozzánk,végre játszodtam egy jót kedvem szerint.Apáék azt mondták,hogy mindig ott tolongtam a gyerekek között,mintha Én is nagy lennék.Nem vagyok az?


Apa nagyon büszke volt Rám.Akkor is ha nem hagytam Magam,de miért hagynám?Vegyék észre,hogy már nagy vagyok!
Este aztán úgy elfáradtam,hogy tejcsi után 9-kor elaludtam.

Vasárnap reggel 8-kor keltem,és papi után irány a játék.Nem lehet megunni.Soha.És mennyi mindent felfedeztem!Pl. hogy milyen jó lerántani mindent az asztalról vagy az ágyról,de ezt soha nem dijazzák Anyáék.Pedig Én olyan ügyesen csinálom.
Délután végre kimentünk sétálni,ahol egyre többet hagynak járni.





És végre jött egy játszópajti,akinek megszorongattam a lábát,Én igy udvarolok!Nem ellenkezett!!!




A galambok még mindig a kedvenceim,ja és a faleveleket úgy megkóstólnám de nem lehet.
Estére értünk haza,amikor jött Apa barátja hozzánk.Na de én sem akartam kimaradni a buliból,fürdés és tejcsi után irány a nagyok közé játszani.Először nem volt baj,de mikor már 11 óra volt,azt mondták itt az ideje lefeküdni.Nem tetszett az ötlet egyáltalán,és hadakoztam egy darabig,de fél 12-kor csak elaludtam.

Az új szandim(kérésre):

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én sem értem az ősöket Renike! Ne is foglalkozz velük.Csak fedezz fel mindent s kuszál,mászál,s menjél. ŐŐŐŐŐ! Várjunk csak Te már ilyen ügyesen mész?Nahát.... Én még nem tudok.Köszönöm a köszöntést. Zsófika

Renáta baba írta...

Zsófika,Te is hamarosan járni fogsz,aztán Anya szaladhat utánad!!!

Pont.én írta...

Hogy ezek a felnőttek mindig kibabrálnak velünk, és mindig a legjobb játékokat tiltják meg. csina az új szandi! Remélem kényelmes is!
Buksisimi
Csenge

Boti írta...

Ilyenek a felnőttek, hiába! Már elfelejtették, hogy ők is voltak minik :) És gratula a járáshoz! Csak így tovább! És tényleg izgi a nagyok között játszani. Mert amúgy sem vagy már bébi :)
puszi: Boti

Renáta baba írta...

Csenge!
A szandi kényelmes.
Boti!
Hát remélem tényleg nem vagyok már bébi!Habár Anyának néha hiányzik!

Névtelen írta...

Hát igen, ez a tapsi-tapsi sok felnőtt szívét megdobogtatja:-) Szerezz nekik örömet, ha ennyire akarják:-)))
Cukorflat vagy, mint mindig!!!

Ewus írta...

Nem is kell mindig azt tenni amit a nagyok akarnak:) Nagyon szépek vagytok a képeken és csini az új szandid is:)

Sziszi írta...

Azt a mindenit, te már miket tudsz! Nagyon ügyes vagy!! Ja és nagylány!! ;-)
Puszi nektek, sziasztok: Alízék

Névtelen írta...

Nos hát: fantasztikus az új szandid, ügyesen tudsz tapsikolni,Én is lerántom az asztalról a terítőt és még mást is, szorongatni és jól tudok, minek korán lefeküdni igazad van, és gratulálunk a járáshoz!
Hűűűű na egyszuszra elmondtam amit akartam:-)
Puszi: Lili