"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. június 18., szerda

Betegesen

Mióta beteg vagyok,itthon ülünk,nem voltunk sétálni sem, mert az idő sem engedte,elég szeszélyes.Mire kicsit kivitt volna Anya,jött az eső.Hátha holnap.

Továbbra is kapom az Augmentint,és Panadolt.Az Augmentin olyan keserű,hogy egyik este tápszer után feküdve kaptam,és azonnal kijött minden,a tej és gyógyszer beteritette a kiságyat,Anyáék alig tudtak kikapni.Ne mondjam utána milyen rosszul éreztem magam,pedig nagyon álmos voltam.

Elfoglaltságaim közt fejlesztgetem a tudományaimat.

Anya szoktat a bilihez,először csak megmutatta a bilit,Apa meg olyan gyorsan rátett,hogy megijedtem,sirtam,ezért gyorsan el is tették.Másnap megint előkerült ,de most csak nézegettem.




Mivel beteg vagyok,ezért sok finomságot kapok,csak egyek valamit,igy minden nap eszek kukoricapufit,ráadásul olyat amiben vannak meglepi játékok.(később megmutatom őket).

  • Lelkesen integetek táj-táj-t,és mondom táj.
  • Tapsolok,de ahelyett,hogy tapsi-tapsi-t mondanék,én bavó-t(brávóó) mondok,ez tutibb.
  • Mutatom az ujjammal,ha kell valami.

Tegnap este Anyáék betettek a kiságyba,hogy aludjak,erre én felültem,majd felálltam háttal Anyáéknak,hátha nem vesznek észre,de sajnos gyorsan vissza is fektettek.Ilyet először csináltam.

Reggel amig Anyáék aludtak,én kinyúltam a rácsok között a teámért,megfogtam és ittam.Apa vett észre és szólt gyorsan Anyának,nehogy lemaradjanak róla.

Ma délelőtt nagyon fincsi uzsit kaptam,sajtkrémes kenyeret sanaval(édes aludtej-hez hasonlitható az ize-Anya ),de ez a sana csuda finom!!

A további történések hamarosan...



3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia Picurka! Remélem hamar meggyógyulsz és addigra az idő is szép lesz, hogy csavaroghassatok anyával! Biztosan kapsz majd valami meglepit akkor is!!!

Boti írta...

Gyógyulást kis barátném!
Gyógypuszit nem küldök, mert félő, hogy elkapnád az én nyavajámat.
Boti

SKata írta...

Csudaszép az etetőszéked!
Olyan gusztán nyammogsz,én is kééééérek,éééééén is:))))!
Hát,ilyen "kihányunk mindent a gyógyszer miatt" sajnos nálunk is nemegyszer előfordult:(!
Küldünk gyógyító energiákat továbbra is:)!