"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2010. október 29., péntek

A hogyanról

Hogyan viseljük a himlőt?
Hú,az első 3 nap nyűgösen,este volt hőemelkedése,sirt,mert fájt neki,mikor jöttek ki,a mentolos keveréktől félt,mert picit csipte,nem aludtunk szinte semmit aznap éjjel.

De hétfőtől nem volt gond vele,jókat alszik,egy baj csak hogy mivel reggel nem kell keljen oviba,elalszik 10-ig,délután fél 4kor alszik el és este 11-kor.Mondjuk este nem gond,mert újabban mi is későn fekvősök lettünk.
A kis drágám nagyon jól viseli a bezártságot,nem erőlteti az oviba menést,néha megkérdezi és annyi,de lehet jövő héten rosszabbul fogja viselni.
Ma megértette,hogy nem jöhet velem az ABC-be,de kérte,hogy hozzak neki üditőt,persze,hogy hoztam,a héten kapott tőlem Kinder Pingui-t is,mert annyira vágyott rá!
Tatával volt mig dolgoztam,hétfőn sajnos nem jutottunk el a Baba-mama körre,annyira sajnáltam,remélem legközelebb ott leszünk!

Enni nem eszik jól,műzlit,kekszféléket,kifliket és gyümölcsöket kivánja,volt olyan nap,hogy 4 almát evett meg,nem is bántam.

Rengeteget mondja a Dióbél bácsi verset az oviból,meg a román verséből,amit tanultak,csak nagyot néztem,örülök neki.

Elég sokat laptopozik vagy számitógépezik,youtube-on nézi a Bernard macit,Mr.Bean rajzfilm változatát,Micimackót,de reggeltől estig nem is lehet itt benn elfoglalni mással,de nagyon sokat segit a főzésben,gyúrtunk már pogácsát,fasirtot,nagyon szeret besegiteni.
Épp a himlő megjelenése előtti napon:

1 megjegyzés:

Ari írta...

Szia!
Bocsi, még csak most olvastam a megjegyzésedet a blogomban. Gondolom most már nektek is varasodnak a pöttyök. A nagyfiamnál már alig látszanak a sebek. A kisebbik (9 hónapos) fiam is elkapta, Ő is szépen gyógyul.
A bezártságot tényleg rosszabbul viselik, mint a himlőt.
Jobbulást Nektek!