"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2010. augusztus 15., vasárnap

Makacs hároméves



Hihetetlen milyen akaratos lett Reni és bármit mondunk vagy rászólunk,mintha a falnak beszélnénk!
Rosszalkodik,mondom neki ne csinálja,rám se hederit.

Ma egyik alkalommal vagy 6x mondtam el neki,hogy ne hozza be a házba a kavicsokat,azért is!Erre Apa:
-Mit mondtam ma neked el annyiszor?
Erre mosolyogva:
-Azt,hogy nagyon szeretsz!

Ma oda jutottunk,hogy már a pálca sem félemlitette meg,egyszer direkt nyújtotta a fenekét,hogy kapjon,egyszer meg csak nevetett.

Esténként egy filmet vagy hiradót nem lehet nyugiban megnézni,mert ugrál az ágyon,ordibál,énekel,visit és semmi nem hatja meg amit mi mondunk,hogy legyen csendben,se szép szó,se fenékre verés,pillanatnyilag felsir,aztán kacag tovább...

4 megjegyzés:

Marcsi írta...

Mi sem tudunk felnőtt műsort megnézni a tv-ben. Szinte kizárólag gyerekmesék mennek rajta!!! Mondjuk a híradótól csak ideges leszek :)
És hát ilyenek a 3 évesek. De nem furi, mert 2 évesen is ilyenek voltak :)
pusz:
M.

Pont.én írta...

Eszter... semmi nem hat. Hááát, tudom, ismerem. És ha nem figyelünk rá, akkor egyre hangosabban és hangosabban énekel, kiabál, visít... Egyszer majdcsak kinövik...

Névtelen írta...

Nice fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

Gabi írta...

Hmmmm Ismerős a probléma.Tegnap csak egy hírt szerettem volna végig hallgatni, így egyre hangosabbra vettem a tv-t.Persze ők egyre hangosabban "beszélgettek".:)))