"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2009. január 17., szombat

Blogbarátság"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Ezt a barátság-díjat,illetve ölelést kaptam elsőnek Csengétől,majd Krisztától, Rékától és még sok olyan személytől,akik minden blogbarátjukat felsorolták,ezért hosszú lenne mindenkit ideírni.

Nagyon szépen köszönöm nekik,mindenkinek és mivel nem szeretnék a barátok közül választani,mert képtelenség,küldöm ezt az ölelést mindenkinek,aki szerepel a listámon oldalt.

1 megjegyzés:

Panda és Dóra írta...

Köszönjük :)