"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. december 11., csütörtök

Gyöngyszemek

Végre be tudtam kukkantani Renáta szájába,mert hetek óta nem engedte és nem tudtam kicselezni,mindig megérezte,hogy a fogacskákat tanulmányoznám.
Ma kacagás közben 2x is sikerült.
10 fogacskája van.
Megvan teljes egészében alul is 1 első őrlőfog,és a másik oldalon az ínyben 2 pici fehér pontocska is látható.Reméljük hamarosan fogacska lesz belőle!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ejha... nekünk csak 6db van. De jön 6. 4rágó s 2szemfog.

Babi néni írta...

Ne is mondd! :o( Addig addig vártuk, hogy kinőjjön az első kis fogacska, most meg, hogy kihulljon, hogy elszalasztottuk és elveszett. :o( Így nem tudom elrakni... :o( *szipp*

Névtelen írta...

Húú mi megálltunk a 8nál már jó ideje!

Cuki írta...

Nekünk is 10 fogunk van, szendvedünk is vele rendesen, mert ebből kettő rágófog (hát nem épp nagykönyv szerinti sorban jönnek) Panka sokat nyűgös, persze főleg éjszaka, remélem te jobban viseled!!!

Dani, Maja és Medárd írta...

Sziasztok!
Gratulálunk a fogacskákhoz!!!!Így a fele már megvan!! :))))
És olvasom,milyen szépen eszel, Renáta,összetenném a két kezem,ha a Dani legalább a virslit megenné...nemám a savanyúságot és a gyümölcsöt... Nagyon ügyes vagy Drága!!!! :))))
Puszilunk!!

....... írta...

Ez már szép szám, mi még csak 6 fogacskánál tartunk, de már így is harap :))

Babi néni írta...

A vállam fölött ránézett a képernyőre Fiam-5 és megjegyezte: "De jó! Kitől kaptad ezt az aranyos képet?" És végig kellett néznünk az oldaladod Reni képeit. :o)