"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. szeptember 16., kedd

Anyaság

Anyának lenni fantasztikus érzés!Olyan,amit nem lehet leirni szavakkal,amit nem lehet előre elképzelni,nem tudjuk átérezni,ameddig nincs gyerekünk!!!
Minden gyermek egy csoda!És a sajátod még nagyobb csoda,mert benne látod önmagad,de mégis egyedi kisember,akinek megvannak a saját kis érzései,saját véleménye,saját akarata!!!
Nap mint nap látod növekedni,okosodni,ügyesedni és gyönyörködsz benne!
Rádmosolyog és elfelejted minden bánatod!Megölel és érzed a szeretetét a testeddel!

Pótolhatatlanok azok a pillanatok, mikor csemeténk reggel puszival ébreszt az ágyban, mikor átölel,vagy mikor boldogan kacag játék közben.

Az anyai szeretetnél nagyobb szeretet nincs a világon. Mert ez több annál, mint amennyit a szeretet szó takar. Aggódás, féltés, törődés, óvás, védés, jóakarat, ragaszkodás, rajongás, imádat – de mennyi-mennyi más érzést is magába foglal még! Felsorolni sem lehet. Anyának lenni rendkíküli érzés!

Az anyaság minden nehézségével,örömével,fáradtságával egy ajándék Istentől,amit meg kell becsülni és hálásak lehetünk,hogy átélhetjük!!!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt szépen leirtad s minden anya szive ezt érzi. Csudálatos az anyaság.

Névtelen írta...

Nagyon igaz dolgokat írtál!!!!!

ilgya írta...

ez nagyon szép volt köszi:) hüpp hüppp