"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. augusztus 11., hétfő

Hétvégesdi

Szombaton délután imaházban voltunk.Renáta egy ideig eljátszott a játékaival,miután táj-tájt integetett volna mindenkinek,ha hagyjuk.Közöttünk ült,majd elindult volna járkálni,sőt,négykézláb a székek alatt,erre Apa gyorsan kivitte,nehogy problémák adódjanak és rábizta Tatára,hogy sétáltassa az udvaron.
Olyan hihetetlen,hogy már ekkora gyermekünk van,maholnap egyedül fog járkáni a sorok között!!
Este elmentünk a Petrucz családhoz,a barátainkhoz,ahol Renáta bejárta az egész házat,végigellenőrzött mindent,ami a keze ügyébe került,leginkább egy beszélő Teletubbie tetszett neki.

A vasárnapi déli pihenő után Apa begyújtott az udvaron szénnel és mici-et(ejtsd miccs) sütött.Kivittük az asztalt,a gyerekszéket meg minden mást és ettünk.Hihetetlen milyen az ize a szabadban sült húsnak!


Renáta a kutyával volt elfoglalva,miután Ő már azelőtt jót evett,mi még kisütöttünk néhány vinettát,az illata mesés,ezentúl csak a szabadban fogom kisütni!


Ezután elmentünk Mamáékhoz,akik éppen lenn a padon hűsöltek a tömbház előtt,Renáta velük maradt,mi meg elmentünk sétálni.Körbejártuk a környéket(inkább kirakatokat nézegettünk,beszélgettünk),majd leültünk a Pigalle cukrászda teraszára fagyizni meg sütizni.Hihetetlen volt igy kettesben,romantikus,visszaemlékeztünk az első itt megevett sütire jó néhány évvel ezelőttre.Pihenés után lassan visszaballagtunk Mamáékhoz,Renáta még sétált egy kicsit,majd hazamentünk.Apa azt mondta,ezentúl igy kell csinálni.Hát ránkfért egy kis kikapcsolódás,persze csak rövid időre,és tudva,hogy Renáta jó kezekben van.
Következő vasárnapra a nyiregyházi vadaspark van betervezve,ha az idő szép lesz,mindenképp elmegyünk.
Renus:


10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Imádom a kerti partykat!!!!!!!!!! Renike pedig olyan édes a képeken .-)

Renáta baba írta...

Köszi Kriszta!!

Névtelen írta...

Szia Rena!
Sajnos nincs internetünk és csak nagyon ritkán tudok benézni hozzád, ezért szeretnék előre nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánni neked, sajnos lehet, hogy akkor nem fogok tudni feljelentkezni, ezért szerettem volna kihasználni ezt az alkalmat!!!!!! Sok puszi és anyáéknak sok örömet a kis egyéveshez!!!!!!!Majd írd meg Eszter, hogy milyen érzés, hogy egy éves lett a kislányod!!!!

Névtelen írta...

Nagyon jók a képek :)
A grill party nagyon jó lehetett.
Tetszik a blog új arculata is és a mottó :)
Sok cupp
Áronék

Ui A nyíregyházi vadasparkról várom a beszámolót, mi is elmennénk egyszer.

Névtelen írta...

Gyönyörű Reni, főleg a nagy barna szemei :) Én is szeretem a kerti partykat, főleg a finom ételek miatt :))

Renáta baba írta...

Panka és Linda!Nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltatok előre rám!!
Áron,ha megjöttünk,beszámolok a vadasparkról,azt hallottuk nagyon szép!!

Pont.én írta...

Szuper, hogy lehettek kicsit kettesben a szüleid!
Ami a kajcsikat illeti.... anya sem mindig elégedett velem. Node nem lehet folyton kedve az embernek spenótot vagy brokkolit vagy paradicsomot enni! Igaz?

ilgya írta...

Hú a miccsnek ide érzem az illatát! NYami nyami!!!
Nagyon jók a képek,édes vagy nagyon!
Tényleg jó a fejléc!

Dani, Maja és Medárd írta...

Renátám!!Klasszak a képek,gyönyörű vagy rajtuk!Szuper hétvégéd volt,még sok ilyen kellemes programot kívánok!!:))))
Puszi!!:))

Renáta baba írta...

Köszönöm a dicséreteket és jókivánságokat!