"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. augusztus 4., hétfő

Utazás

Szombatunk pihenéssel és játékkal telt,délután elvittek Apáék a Gyerekvárosba,ott találkoztunk Mamáékkal,akik vittek sétálni,hintázni,csavarogni.
Na de a vasárnap délután különösen telt!
Babalátogatóban voltunk!
Nagyon meleg volt és engem beültettek a kocsiülésbe hátra,Anya mellém és elindultunk sok csomaggal Tenkére.Az úton játszodtam,majd elaludtam,és mire felébredtem Apáék nem voltak a kocsiban,hanem egy új kapuban leskelődtek,hogy mit csinálok.Mint kiderült,Jonatán kisbarátom épp szopizott,én aludtam,igy a többiek vártak az udvaron a hűvösben.Apa bevitt ölben,Anya a csomagokat cipelte,és végre megnézhettem Jonatánt!Már annyira vártam!Olyan kicsi!És engem nem engedtek,hogy megcsipjem,pedig annyira szerettem volna látni,mit szól hozzá.
Vittünk neki ruhákat,játékokat,babaolajat,de ő aludt és mig Anya ölbe vette,én körülnéztem,hátha találok valami érdekeset.Egy nagy maci,egy úszógumi meg néhány játék lekötött egy ideig,aztán megint Jonatánnal játszodtam volna.Na és nem voltam féltékeny Anyára meg a babára,ahogy várták!
Ettem sütit és Danoninót,hintáztam az udvaron a kerti hintán,megnéztem a virágokat.Most Anya babázott és Enikő kipróbálta milyen nagy babával játszani,mármint velem.
Estefelé már álmos és éhes lettem,Apáék beültettek a székembe és indultunk haza.Én csak a tájat néztem és Anya hajával játszodtam,mig hazaértünk.

3 megjegyzés:

ilgya írta...

De édes ez a picibaba is,nem csodálom,hogy meg akartad szeretgetni Renikém. Nagyon szeretgetnivaló!Akkor jó kis hétvégét hagytatok a hátstok mögött,ennek örülünk.

Névtelen írta...

Milyen édes picurka! Te pedig nagyon ügyes és okos vagy, hogy nem voltál rá féltékeny!
Puszi!

Névtelen írta...

Nagyon édes a kismanó! És a te fogacsáid!!! Elbűvölőek!!
Kacsócupp
Áron