"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. augusztus 22., péntek

Annyi minden történt

Hétfő este Apa elutazott Bukarestbe,igy ketten maradtunk Anyával.Este 10-kor elaludtam és reggel fél 10-kor keltem fel,ennek Anya nagyon örült.
Ettem,játszodtam,ettem,aludtam és délután elmentünk sétálni,de nagyon meleg volt.
Este nagyon nehezen aludtam el és sokszor felébredtem,mert fájt a pocim.
Reggel alig vártam már hogy lássam Apát,egyből az ölébe rohantam!!!

Szerdán találkoztam Csengével a Körösparton!
Kaptam ajándékot tőle,egy szines kockát,amibe szines formákat kell beledugdosni,Apa meg is mutatta itthon,és nagyon tetszett!Kezdem szépen beletenni,de csak ha Anya megmutatja,melyik formába fér be.
Csenge anyukájától kaptam finom bébipépeket,a gyümölcsöset megkóstóltam,és elsőre megettem a nagy tányért.Köszönöm Csenge és Anyuja!!
Csenge mindig elszaladt tőlem de én is mentem ám,csak Anya tartott vissza.Csengének tetszett a cumiláncom,de nem szerettem volna ha hazaviszi.Majd máskor.
Mikor beültettek a kocsiba minket,elmentünk sétálni,közben mi ketten megbeszéltük a legújabb hireket és azt is ki miket kap otthon enni,meg hánykor fektetik le otthon.





A találka után mi még egy nagyot csavarogtunk.

Csütörtökön délelőtt Mama eljött hozzám és hozott finom barackot nekem.Délután Virág
karnevál volt nálunk,Debrecenből jöttek virágból épitett dolgok kocsin.Apáék elvittek megnézni,nem hittem a szememnek,olyan nagyok voltak!
Furcsa volt.Csak néztem őket,és csak néztem.







4 megjegyzés:

Pont.én írta...

Én köszönöm a sétát és a társaságot! Majd ismételjük! Szuperek voltak a virágkocsik, nem csoda, hogy kapkodtad a fejedet!

vorosbegy írta...

micsoda izgalmas napjaid vannak Renátababa :)))
az alvásodért nagyon irigy vagyok anyukádra :))))
puszi

Névtelen írta...

Azta Rena-baba! Neked nagyon szuper alvókád van! Pankát is megtaníthatnád rá, hogy kell végigaludni az éjszakát és a fél délelőttöt!!!

Sziszi írta...

Sziasztok! Már Csengénél is jártunk, ott is láttuk,milyen aranyosak vagytok így együtt! Szuper hogy így tudtok talizni egymással, jókat sétálni és Anyáék meg beszélgetni.
Minden jót nektek, puszi: Alízék