"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. július 9., szerda

Tegnap és ma

2 éjjel volt vihar de Én aludtam,mint a bunda.Tegnap jött Mama és játszodtunk,aztán ettem husilevest,délben aludtam 3 órát.Anyáék kapták a hirt,hogy megszületett Attila Jonatán,igy ma újból eljött Mama és Apáék bementek a szüldőbe meglátogatni a babát.De engem nem vittek!!Pedig úgy megnézném Én is.Anyáék azt mondták aranyos.
Apa bátrabb volt és gyorsan ölbe kérte,erre Anya is megfogta.Aludt végig.



Alig várom,hogy megölelgessem.

Egyébként este ettem pufit és ha kért Apa,adtam Neki a szájába.És utána megpusziltam az arcát!
Mamának meghúzom az orrát,benézek a blúzába,megtépem a haját.Anyának a szempilláját akarom megfogni de nem sikerül,ezért nagyon mérges tudok ám lenni,ezért marad az én lábam!Legalább azt probléma nélkül a számba tudom venni!

Legújabban este 11-kor alszom el,de ma reggel 10 előtt 10 perccel keltem,Anya sok puszival hálálkodott!

Mivel bárhová eljutok kúszva,mászva,a virágcserepekből ki próbálom szedni a földet és a számba dugni,aminek Anya nem örül.A kisasztalnál felállok,és mivel azt hittem tudok állni kapaszkodás nélkül,elengedtem a kisasztalt és eldőltem.Nagyon megijjedtem és sirtam de Anya gyorsan megvigasztalt.Azóta mindenki a sarkamban van,illetve áll és lesi minden mozdulatomat.
Tegnap Anya próbált számitógépezni de Én észrevettem egy zöld gombot rajta,ami fényes és leellenőriztem,hogy mi lesz ha megnyomom.Hát az lett,hogy Anya rámszólt és szólt és Én csak néztem ártatlanul,hogy ennyi játék van a világon és Én nem játszhatok velük.Hát ti értitek ezt???

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Olyan kis ügyes vagy, hogy már ennyi mindent tudsz! Szerintem a szempillákról ne mondj le, gyakorolj szorgalmasan!
Kacsócupp
Áron

Pont.én írta...

Drága barátném! a számítógépre nagyon zizik a szülők. Meg a virágföldre is! Meg asszem szinte mindenre! De azért szeretnek minket. Mi meg majdcsak kisakkozzuk a tiltásaikat!
Hajrá
Csenge

Névtelen írta...

Számítógép-virágföld hmm mintha a saját blogunkat olvasnám:-) Mennyire egyformák ezek a gyerekek. Na sebaj, mi szülők azért vagyunk, hogy minden jónak elrontói legyünk:-), de ezért remélem nem haragszol Anyáékra!

Ewus írta...

De ééédes Baba! Persze, te is az vagy! Majd hamar fogsz te szaladni is, és akkor nem fogsz már eldülni!:) Utol se fognak érni...
Puszi Nektek:)