"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. július 21., hétfő

Beszámoló

A hétköznapok ugyanúgy teltek mint eddig,leszámitva,hogy szerdán már megkapta gyermekem Tündétől a szülinapi ajándékot,egy éneklő,sikló halacskát,meg egy kisblúzt,a halacska nagyon tetszik Renátának,mindig pofozná.
Szombaton délelőtt imaház.Renáta nagyon élvezte,mert voltak kisgyerekek,akivel játszhatott,csak ők nem szerették a kisebbik rámenősségét.
Délután már annyira fájt szegénykémnek valami,csak gondolom,hogy a foga,hogy Apa elment egyedül az imaházba,mi meg ültünk kinn az udvaron.Este azon rágódott Apa,hogy el kéne menni a Pic-be bevásárolni, de Renit hagyjuk a nagyszülőknél,igy nyugodtabban válogathatunk.El is készitettem a tejet,ha Renáta éhes,adják oda mamáék Neki.
Mi elmentünk,vásároltunk,de mire visszaértünk Renáta egy csepp tejet sem volt hajlandó meginni mamától...Már kezdett nyűgös lenni,ezért azonnal hazamentünk.
Itthon mindjárt odaadtam a tejet és láss csoda mind megitta,sőt kellett repeta,igy össz. 3oo ml-t ivott,de olyan szomorkás volt,és úgy odabújt hozzám,hogy lelkiismeretfurdalásom volt amiért nem vittem magammal bevásárolni.Szegény,ha tetszik Neki,ha nem, mi lepasszoljuk a nagyszülőkhöz.Bár már nagyobb volna,hogy vigyem magammal mindenhova!!!

Vasárnap Apa elment egy munkát megcsinálni,de Renáta újból nyűgös volt,aztán eljött Magdi barátnőm,aki eljátszogatott Renivel,nagyon szeretik egymást.
Mikor megjött Apa,úgy döntöttünk kimegyünk a félixi fürdőbe csavarogni(gyengébbek kedvéért:nem csak fürdeni lehet benn a strandon,hanem körülötte árusok,étterem,palacsintás és erdő van,bőven van látnivaló!)
Mivel Reni délben csak 1 órát aludt,elég bágyadt volt,de semmi pénzért nem akart elaludni.Mi ettünk gofrit,Reni kapott egy 6 darabból álló játékállatos szettet(boci,ló stb.).Apa magának egy éneklő játék kanárit,ami zajra reagálva azonnal énekel,"a gyereknek kell" cimen.
Képek nem készültek mert nem volt kedvem még azt is cipelni abban a forgatagban,csak mobillal,(azt még fell kell rakni a gépre).
Hazafelé felmentünk Magdiékhoz,de Petike az apjával még nem jött haza a hegyről,ennek ellenére Renáta nagyon feltalálta magát.Kúszott-mászott az egész lakásban,visongatott,kacagott Magdira és felfedezett mindent.Ja és a kocsiban mindig Magdival kötekedett,húzta a haját.
9-kor hazajöttünk,gyermekemet megfürösztöttük,tejcsi és irány az ágy.Ki volt merülve,kissé nyűgösen de elaludt Apja csitítására.

Gyermekem nagyon anyás lett,sir ha kimegyek a szobából,mindig felkérezkedik az ölembe,követ a szemével,nehogy megszökjek,szorosan megölel és hozzámbújik,és ettől én mégjobban ragaszkodok hozzá,mert Ő a Gyermekem!!!
Anya

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy tűnik, felütötte nálatok is a fejét a szep. szorongás. De ne bánd, hogy néha otthon hagyod Renit, kell neki is ez az élmény és nektek is! Tényleg nagyon jól esik az ember lányának, ha kismajomként csüng a gyerkőc rajta :) Persze vannak kivételes esetek is...
Marcsi

Pont.én írta...

Szerintem is kell szoknia, hogy néha nagyival van, és igazad van, ettől az anyás időszaktól csak még jobban lehet hozzájuk ragaszkodni.....
Klassz lehet a halacska!

Ewus írta...

Jajjj! Már nagyon hiányozott a bejegyzés:)
Szóval továbbra is zajlik az élet nálatok is:)
Ennek örülünk.....
Puszi Nektek...

ui: Addig örülj, míg rajtad lóg a csöpplány! Majd lesz még másképp is......tudom:(

Renáta baba írta...

Igen Marcsi,ez az.

Csenge,majd ha nálunk jársz,megnézheted a halacskát!

Gréti,Ewus,nagyon jól esik,hogy ennyire ragaszkodik!

Névtelen írta...

Szuper lehetett a strandos kirándulás! Jó, hogy van kire bíznod Renit, még ha ez most nem is zökkenőmentes. Milyen tejcsit kap Renáta?
ésssss!!!!!megérkezett a képeslap, köszönjük szépen!!! majd felteszem a blogomra is!!!
Linda és Panka

Renáta baba írta...

Panka,a strandon belül nem voltunk,csak körülötte.
Most vegyesen adom a tápszert tejjel,Friss a neve,fele-fele arányban.