"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. június 4., szerda

Kocsifestés

Mivel későn megy le a nap nem veszi észre az ember(Anya),hogy már este van,hiába sétálunk,én már a tejcsimet innám és aludnék.Igy volt ez tegnap és azelőtt is...
Tegnap déli alvásom után Apa beültetett minket a kölcsönkért kocsiba,mert az Opelt festi,és elfurikáztunk a barátjához,Robihoz,mert az ő udvarán festik együtt.Rá sem ismertem.Nem is nagyon érdekelt,mert ott volt Robi húga,ő is Renáta és nagyon megbámultam az anyukájával együtt.Kihoztak Nekem egy csomó játékot,de nem nagyon tetszett.Kis napozás után Anya kivett a gyerekkocsiból járkálni,és ekkor észrevettem egy kosár szines csipeszt!Na ennyi kellett,egyesével számoltam meg,leginkább a rózsaszinüek tetszettek.Legalább 1 órát ezzel játszottam.
Jött az evés ideje,de mikor megláttam a borsópürét,hagytam Anyának,neki biztos jobban izlik...Nekem maradt a séta az udvaron,Apa meg csak festette a kocsit.Volt is zaj rendesen de én úgy elaludtam mint hat.Nem zavart engem semmi.
Mikor megébredtem mindenki bevonult az ebédlőbe és leültünk enni.Volt rizs rántottcsirkemellel.Na ezt már én is megfogdostam Anya öléből,nem hagytam sokáig enni,hogy egyek Én!Nagyon izlett!!Utána kaptam pár kiskanál eperhabot.
Kis pihi után Anya gyerekkocsiba rakott és otthagyva Apát,aki tovább dolgozott,elindultunk hazafelé sétálva.Én teljesen kifeküdtem.Olyan jó volt pihenni!
Meg sem szóltam hazáig,pedig 1 óra múlva értünk haza.De akkor azonnal követeltem a tejem!Anya megetetett,én megújult erővel fogtam neki a játéknak,pedig alvás lett volna soron.Hancúroztam Anyával egy óriásit,majd sajna kiságyba kerültem és fél óra múlva rámparancsolt Anya hogy tessék aludni,befordultam és horciztam.(gyengébbek kedvéért húztam a lóbőrt.)

Sajnos Anya nem vitt fényképezőgépet,igy csak mobillal készült egy pár kép,később megmutatom,most megyek sétálni!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon helyes kis baba vagy, én is remélem hogy sokat játszol még apával...
RKriszta és Barni

SKata írta...

Csipeszek?Azokat Nórika is imádja!Nem is kell ennél jobb játék:)))!

Boti írta...

A csipeszezés jó mókat! Csak az ujjacskáidra vigyázz, mert harapnak! És látom, nálatok is harcias anya, ha alvásról van szó :)
Boti