"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. június 11., szerda

Anya ir ma ,mert Nekem fáj...

Renátámnak jöhetnek a fogai,mert az inye nagyon be van dagadva és borzasztó nyűgös,sokszor semmi nem jó Neki. De megértem...nekünk is fájdalmas egy fogfájás,hát nekik!!
Tegnap is alig aludt délután 20 percet,sirva ébredt,bekentem Neki Dentinoxal,meg adtam Nurofent,lassan megnyugodott,aztán 7 fele csak kimentünk sétálni,mert egész nap unalmas lehet Neki benn a házban...
Együtt mentünk a szomszéd édesanyával és a 2 éves Armand-al a Petőfi parkba,a kisfiú biciklivel,Renáta a kocsiból mindig a haját fogta volna meg,ha engedte volna Armi.Mivel nagyobb Renátánál,más játékokat keresett,csúzdát,miegymást,mi hintáztunk egy nagyot,Renáta kacérkodott egy kismamával,állandóan kacagott rá,majd lassan hazafelé indultunk,mert Renátám 9 körül kapja a tejet.
Evés után nagy hancúr az Apjával,jókat tudnak játszani,10-kor majdnem el is aludt.mikor rájött a csuklás!!Fél 11 lett mire álomba szenderült.
Ma reggel 9-kor kelt,tejcsi,játék,piacra menés,számlafizetés,séta a Körösparton,hamár kimozdultunk,délben aludt egyórát,de egész nap sirós volt a fogzástól!
Délután letettem a kiságyba,mikor láttam,hogy álmos ás kimentem a szobából,mert ha bent vagyok mellette,képes másfél óráig húzni az altatást.El is aludt 3 perc alatt,majd 20 perc,és újból fenn van...Fáj...nagyon...
Ki megyünk egy kicsit sétálni,addig is másra gondol...

Anya





7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szegénykém, nem irigyellek. Tudom, hogy Lili is sokkal nyűgösebb a fogacskái miatt. Kitartás kicsi lány csak kibújnak már azok a kis gyöngyszemek!

Névtelen írta...

Kitartást Renáta baba!!!! Csak kibújik az a fránya fog.
Ja, és még mielőtt elfelejteném:
Boldog 10. hófordulót neked :)
Puszi
Levibaba

Pont.én írta...

Gyors fogzást és boldog hófordulót Neked! Visszatértem! Még picit betegen, de azért mostmár vagyok!!!
buksisimi
Csenge

Renáta baba írta...

Köszönöm mindenkinek!

Bea írta...

Boldog hófordulót, kicsike!
És: Renátafogak kifelé!
ÁronAnyu

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nekünk talán a Chamomilla homeós szer vált be leginkább a fogzási fájdalmakra, sajnos mi is sok mindent kipróbáltunk. Nurofennél nálunk a Panadol volt hatásosabb, de ahány baba annyi féle mewgoldás...Remélem azért mostmár jobb lesz neked picuri!!
puiszi, Pankáék

Renáta baba írta...

Köszönöm Bea,Panka a jókivánságot és a jótanacsot!!