"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. május 30., péntek

Rokonok,cipővásárlás,stb

Tegnap reggel eljött Mama hozzám,de olyan korán,hogy én még aludtam.Kaptam tőle egy kis piros ruhát meg egy kalapot.Háromnegyed 10-kor úgy döntött Apa,hogy fel kéne ébresszen,és mire benyitott a szobába,én már ki is nyitottam a szemem.Anya megitatta velem a tejcsit és elmentek nekem szandát venni,addig mamával játszottam.Kaptak is,a legkisebb méretet és mégis mikor felpróbálták itthon,kiderült,hogy nagy,esetleg később lesz jó.

Anya gyorsan nekilátott főzni és mikor eljött az evés ideje,én nem voltam hajlandó enni.Először valami barna trutyival próbálkozott(májnak hivták Mamáék),hát egy falat nem ment le a torkomon.Aztán jött a krumplipüré sóskamártással,szó se róla!
Anya már ideges lett,hogy miért nem eszem,mire úgy döntött Danoninót ad gyümölccsel.Na az izlett!El is aludtam utána és mire felkeltem megint kellett enni,ezúttal tökfőzeléket,amit be is vágtam.
Délután 6-kor Anyával elmentünk a Körös partra,ahol van egy játszótér,ott taliztunk Anya nagynénjével,Zsuzsával.Itt ők traccsoltak egy nagyot séta közben.Még mindig olyan meleg volt,hogy Anya mezitlábra vetkőztetett,csak a body volt rajtam meg egy rövidnadrág.Úgy eltelt az idő,hogy 9 lett mire hazaértünk,gyorsan lemosdottunk,megittam a tejcsimet és az utolsó kortynál én már húztam a lóbőrt.

Apáék lemértek a napokban,mert azt mondták,hogy mostmár nagyon nehéz vagyok, 8 és fél kilót nyomtam.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Biztos nagyon csinos vagy az új ruhádban meg a kalapodban! Esetleg egy fotó az új szerelésben?
Na, a máj az nálam se nyerő, tökéletesen értelek!
Apáéknak üzenem, hogy ne ijedezzenek a 8 és fél kilótól, lesz az még több is. Szerencsére.
Kacsócupp,
Áron

Pont.én írta...

Csini az új szandid! Majd belenősz! Azt hiszem mostmár gyógyultnak nyilváníthatnak, szóval kedtől arrafelé találkozhatunk délutáni séta alkalmával.
Csenge