"Vedd ezt a leányt, neveld fel nekem; alakítsd jellemét a templom kifaragott oszlopának mintájára, hogy fényeskedjék az Úr országában örökre."

2008. május 5., hétfő

Oltás,fogak,miegymás


2 havonta meglátogatjuk a doktor nénit,akinél nagyon érdekes játékok vannak,de a végén mindig kapok szurit,ami nagyon fáj és nagyon sirok.Amúgy én vagyok a legdumásabb kisbaba nála,a többiek mindig hallgatnak.Anyu mindig örül,hogy nem lázasodok be sosem.Képzeljétek,még 8 hónaposan is kaptam szurit,mert egyet kihagytak születésemkor.

Nagyon szeretem a babákat,a gyerekeket,az állatokat.Az imaházban is ki kellett vigyenek szombaton,mert visibáltam a gyerekek után,meg kacagtam a közös éneknél.Nagyon szeretem az énekeket!

6 hónapos koromra kibújtak lent az első fogacskáim,de annyit sirtam miattuk,mert nagyon fájt!!!

Azóta ugyancsak lent kibújt a harmadik fogam sarka.

Mondtam már,hogy kedvenc tvcsatornám a Minimax?És a kedvenc rajzfilmem az Elmo Világa,meg a Szezam utca, ahogy elkezdődik,más már nem is érdekel.
7 hónaposan kaptam egy járókát,amiben szabadon járkálhatok a szobában,persze mindenhova követem anyáékat,nehogy szem előtt tévesszem.Ja,és voltam hintázni a Gyerekvárosban,olyan jó volt!

1 megjegyzés:

Pont.én írta...

Szia Renáta! Örülök, hogy ilyen jól viseled a szurikat. Én mindig belázasodtam tőlük. Bár szerencsére már elég rég kaptam utóljára! A fogakról ne is beszéljünk. Engem 4 hónapig kínoztak (4 hós koromtól8 hós koromig) mire az első kijött. Mondjuk már van 4 db.
Ja, felvettelek a barátaim közé!
Szép napot Neked, várom a tvábbi beszámolókat!
Buksi-simi
Csenge